Kosmetologie


peeling chimic%Cabinet medical dermatologie Elena Zentrum Iasi

Cabinet medical dermatologie Iasi - Elena Zentrum

Peelingul chimic: este o metodă de întinerire facială care presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substanţe chimice, având rolul de a îndepărta celulele moarte şi de a stimula regenerarea celulară. În funcţie de particularităţile şi problemele tenului, acesta se realizează prin mai multe grade de profunzime şi cu substanţe diferite.

 

tratament de hidratare faciala belnatur%Cabinet medical dermatologie Elena Zentrum Iasi

Hidratarea Faciala: O piele cu tendinte de uscare este lipsita de suplete si predispusa la aparitia prematura a ridurilor, mai ales in jurul ochilor si al gurii. Tenul este lipsit de stralucire. Mai multi factori sunt responsabili de deshidratarea tenului: varsta, menopauza, ereditatea, aerul conditionat, frigul, soarele, tutunul si chiar sapunul pe care il folosesti.

atenuarea ridurilor%Cabinet medical dermatologie Elena Zentrum Iasi

Atenuarea ridurilor: Ridurile sunt consecinta fireasca a procesului de imbatranire, mostenirea genetica avand un rol important, dar nu definitoriu! Pe masura ce inaintam in varsta, celulele se divid mai lent si dermul se subtiaza. Elastina si colagenul care sustin straturile superficiale devin mai slabe, nu se mai regenereaza correct, si pot cauza aparitia ridurilor de suprafata. Secretia glandelor sebacee scade de asemenea cu varsta si contribuie de asemenea la instalarea ridurilor.

Kosmetologia vine in ajutorul tau pentru atenuarea ridurilor. Abordarea personalizata in cadrul cabinetului medical ElenaZentrum permite rezultate naturale.

Tendinta actuala este de a evita un aspect “blocat”, imobil al fetei, de aceea tehnicile de ultima ora implementate de noi permit atat imbunatatirea aspectului pielii, cat si remodelarea conturului fetei.